Killer Instinct - Élő bajnokságon szólt közbe a DRM

Kellemetlen dolog, ha játék közben hirtelen a Dashboard képernyőn találjuk magunkat, majd felbukkan egy ablak, miszerint autentikációs probléma lépett fel, igazolnunk kell, hogy valóban megvettük a játékot, ellenkező esetben nem használhatjuk. Azonban ha mindez egy bajnokságban, ráadásul az egyik elődöntő végén, az eredmények kihirdetése közben történik, arra nincs megfelelő szó.

Márpedig New Yorkban ez nemrég megesett, mégpedig a Queens egyetemen tartott "Defend The School" viadalon, amikor is az egyik elődöntő mérkőzés hetedik percében (6:30 körül) egyszercsak félbeszakadt a játék, az XBOX One konzol pedig kedvesen felszólította a versenyzőket, hogy jelentkezzenek be és érvényesítsék a programot. Erről felvétel is készült, íme:

A meccset vívó két játékos - Rico Suave és DesDinova91 - nem tudta mire vélni a dolgot, ám végül mindketten jót nevettek rajta, pedig nem szerencsés rájuk nézve, hogy megszakadt a koncentrációjuk és újra kellett kezdeni az egészet. Mindenféle figyelmeztetés nélkül kiléptette őket a játék, így még csak el sem tudták menteni az addigi előrehaladásukat.

Azóta történt

Előzmények