Jön a WWE 2K23

A sorozat legújabb címének egyik vezéralakja nem más lesz mint John Cena.

A 2K a minap bejelentette a WWE 2K23-at, a WWE videójáték franchise legújabb címét a Visual Concepts gondozásában, amely hamarosan megjelenik PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, és PC platformokon. A WWE szupersztárságának 20. évfordulóját ünneplő tizenhatszoros világbajnok, hollywoodi ikon és WWE 2K23 Executive Soundtrack Producer John Cena szerepel majd a játék három kiadásainak a borítóján, melyek mindegyikén egy-egy jellegzetes pózát veszi majd fel. A globális zenei fenomén, Bad Bunny – a Billboard Top Artist of the Year győztese és 2022-ben a világon egyik legtöbbet streamelt zenésze – debütál a WWE 2K-ban.

A WWE 2K23-ban több fejlesztés is helyet kapott, beleértve a 2K Showcase újragondolását, a WWE 2K-ben először megjelenő, közönségkedvenc WarGames mérkőzéstípust, valamint a számos alap játékmód kibővítését. A rajongók ezen felül várhatják a WWE szupersztárok és legendák mély karakterfelhozatalát, köztük Roman Reigns-zel, az „Amerikai rémálom” Cody Rhodes-zal, Ronda Rousey-val, Brock Lesnarral, „Stone Cold” Steve Austinnal és sok mással. Hihetetlenül realisztikus grafika, animációk, kameranézetek és fények, plusz akadálymentesítési irányítások, valamint új opcionális pinning mechanika, ezzel tovább emelve az immerziót. A WWE 2K23 Deluxe Edition és az Icon Edition korai hozzáféréssel, várhatóan március 14-én, kedden jelenik meg világszerte, míg a Standard Edition és a Cross-Gen március 17-én, pénteken jelenik meg.

„Megtiszteltetés, hogy a elmondhatom a karrierem történetét a WWE 2K23 Showcase játékmódon keresztül.” mondta John Cena. „A 2K fantasztikus munkát végzett a WWE 2K franchise megélénkítése érdekében ezen a koncepción keresztül, és megtiszteltetés, hogy a WWE 2K23 borítójára kerülhettem.”

„Akár a borítóra kerülő szupersztár, John Cena, a Visual Concepts csapata sem hátrált meg a kihívástól, hogy megmutassák, a WWE 2K franchise minősége maradandó,” mondta Greg Thomas, a Visual Concepts elnöke. „A WWE 2K23 egy nyerő formulát vesz alapul és még sokkal többet ad hozzá. Kifejezetten izgatottak vagyunk, hogy a rajongók miként reagálnak a 2K Showcase és WarGames mérkőzésekre.”