Hirdetés

Jön a Street Fighter V - Champion Edition

A legbővebb kiadás PC-re és PlayStation 4-re érkezik jövő év februárjában.

Hirdetés

Ideje bajnokkért harcolnod és meghódítanod a ringet! A vezető videojáték fejlesztő és kiadó Capcom ma bejelentette elismert verekedős játékának eddigi legtartalmasabb Street Fighter™ V: Champion Edition kiadását, ami 2020. február 14-én fog megjelenni PlayStation 4-re. A Champion Edition részeként ráadásul az angyali Gill is visszatér a harcosok közé.

A Street Fighter V: Champion Edition (PS4, PC) magában foglal minden korábbi tartalmat (kivéve a Fighting Chance, márka kollaborációs és Capcom Pro Tour DLC kosztümöket) az eredeti és a Street Fighter V: Arcade Edition kiadásból, valamint minden azóta kiadott újdonságot. Ezekkel együtt ez a robosztus kiadás 40 karaktert, 34 pályát és több, mint 200 kosztümöt kínál a játékosoknak, akik számos izgalmas, minden képességű játékos számára tervezett egyszemélyes és többszemélyes módban szállhatnak harcba, mint a Story mód, az Arcade mód, a Team Battle, a Ranked Match, a Casual Match és sok más. A Champion Edition részeként visszatér továbbá a Secret Society vezetője és a Street Fighter III főellenfele, Gill is.

A pirokinézis és kriokinézis mestereként Gill képes tökéletes elemi egyensúllyal irányítani a tüzet és jeget (erre utal megjelenése is). Az általában a színfalak mögött munkálkodó Gill készen áll, hogy felfedje magát a világ előtt, és beteljesítse a Secret Society ősidők óta dédelgetett jóslatát. Gill 2019. decemberétől külön, valamint 2019. február 14-től a Street Fighter V: Champion Edition részeként is megvásárolható lesz.

  • Kapcsolódó cégek:

Azóta történt