Jön a Rome: Total War Remastered (PC)

Felújított formában tér vissza hamarosan az ismert stratégiai játék széria legelső epizódja.

Új nap virradt Rómára: a SEGA Europe ma bejelentette a Total War: ROME REMASTERED-t, ami 2021. április 29-én fog megjelenni. A Feral Interactive közreműködésével készített átfogó felújításban a játékosok átélhetik az örökséget, ami meghatározta a díjnyertes stratégiai sorozatot egy sor grafikai és játékmeneti fejlesztéssel. Élj újra egy igazán közkedvelt klasszikust, ahogy birodalmad építed, félelmetes összecsapásokat vezényelsz, és sosem látott módon hódítod meg az ókori Rómát!

A Total War: ROME REMASTERED modern játékélményt nyújt, miközben megőrzi az eredeti Total War formulát, ami már több, mint két évtizede ejti rabul a stratégia rajongóit. Új és továbbfejlesztett elemekkel, mint a teljesen átdolgozott grafika, az ultranagy felbontás támogatás, a kiterjesztett frakciókínálat és a javított elérhetőség, még sosem volt jobb alkalom birodalmad visszaszerzésére.

„Mi lenne jobb alkalom egy mestermű újralátogatására, mint a Total War 20. éve?” mondta Bob Bartholomew, a Creative Assembly termékigazgatója.

„A Rome eredeti megjelenése egy igazán különleges időszak volt számunkra első áttörést jelentő címünkként; remek, hogy lehetőségünk van felújítani barátaink, a Feral közreműködésével”.

„Egy olyan klasszikus, mint a Rome felújítását dolgozni üdítő kihívás volt: egy kicsit olyan, mint a koronaékszerek újravágása” mondta David Stephen, a Feral Interactive ügyvezető igazgatója.

„Rendkívül elégedettek vagyunk az eredménnyel és reméljük, hogy ezen fantasztikus sorozat rajongói is azok lesznek.”

A Total War: ROME REMASTERED lehetőségei:

  • Feljavított grafika: A Total War: ROME REMASTERED átemeli a klasszikus stratégiai játékot a modern korba teljes 4K-s látvánnyal, natív ultranagy felbontás támogatással, valamint átdolgozott környezettel, harcterekkel és karaktermodellekkel.
  • Új tartalmak: Háborúzz új frontokon 16 korábban nem játszható frakcióval az eredeti 22-n felül, küldj új kereskedő ügynököket jövedelmező kereskedelmi hálózatok kiépítéséhez, vásárolj ki rivális kereskedőket, és erősítsd meg birodalmad gazdasági erejét.
  • Modernizált funkciók: A játékosok minden eddiginél jobban a kezükbe vehetik az irányítást olyan új funkciókkal, mint a harcok közbeni taktikai térkép, plusz a hőtérkép és az ikon átfedések a kampány módban. A már létező mechanikák is továbbfejlesztésre kerültek, köztük az átdolgozott diplomácia rendszer, a szélesebb kameraközelítési szintek a játék során, és a kameraforgatás a kampánytérképen.
  • Új kisegítő rendszerek: Rengeteg feljavított kisegítő került a játékba, köztük egy átdolgozott oktatószakasz, egy új játékbeli tudástár, kibővített tanácsok és eszköztippek, és javított elérhetőség a színvak játékosoknak.
  • Cross-platform többjátékos mód: A Total War-sorozat történetében először, a játékosok elmerülhetnek a cross-platfrom többjátékos PvP összecsapásokban Windows, macOS és Linux platformokon.
  • A teljes eredeti tartalmak: A Total War: ROME REMASTERED tartalmazza a Barbarian Invasion és Alexander kiegészítőket káprázatosan részletgazdag formában, a játékosok pedig hozzáférést kapnak az eredeti ROME: Total War Collection-höz (kizárólag Windowson játszható) is.