Iron Maiden: The Final Frontier Videogame

Mindenekelőtt szeretnék mindenkitől elnézést kérni, de mivel az Iron Maiden a kedvenc bandám (És már tűkön ülve várom a legújabb albumuk megjelenését), ezért a hozzájuk kapcsolódó játéknak is hadd szenteljek egy hírt, hátha akad valaki, akinek megtetszik a dolog.

A The Final Frontier nevű játékban a banda éppen az első intergalaktikus fellépésére készül, amikor is űrkalózok támadnak rájuk, felrobbantják a felszerelésüket szállító hajót, így mindenük szanaszét szóródik a világűrben. A játékosnak az lesz a feladata, hogy még a koncert előtt megtalálja, összeszedje és visszaszállítsa az elveszett felszerelést.

A banda kabalafiguráját, Eddie The Head-et irányítjuk egy űrhajóban, amin négy, a játék során fejleszthető fegyvereket találhatunk, valamint egy kampót, mellyel a banda cuccait tudjuk szállítani. Aszteroidákat kell kerülgetnünk, valamint a banditák űrhajóit kilőnünk, de természetesen nem lesz ilyen egyszerű dolgunk, ugyanis az üzemanyag- és páncél-utánpótlásról is gondoskodnunk kell, ha nem akarjuk űrszemétként végezni.

Visszatérve az új albumra, a srácok ingyenesen letölthetővé tették - így ide is belinkelhettem - az El Dorado című számot, ami a digitális kislemezről származik. Az új album megjelenése augusztus 16-án várható, tehát már nem kell sokáig álmatlanul forgolódnunk az ágyunkban, mert hamarosan ismét eljönnek közénk a Vasszüzek.