Ingyenes DLC-t kapott az Elden Ring

A frissítés után új PVP funkciókat és extra karakter testreszabási lehetőségeket kaptunk.

Az ingyenes Colosseum frissítés már elérhető az ELDEN RING-hez minden platformon. A DLC új PvP funkciókat és teljesen új kozmetikai lehetőségeket ad a játékhoz.

PvP Colosseumok – A Colosseum ajtajai először nyílnak meg, feloldva három arénát, hogy egy új kihívást mutasson be. A Limgraveben, Caelidben és Leyndellben elhelyezkedő arénák mindegyike saját szabályrendszerrel érkezik és tüzes játékos a játékos elleni küzdelmeknek ad majd otthont.

A Limgrave Colosseum két móddal rendelkezik majd: a United Combat és a Combat Ordeal módokkal.

  • A United Combatban a harcosok két csapatra lesznek osztva, hogy időlimites csatákat vívjanak az újraéledés lehetőségével. Minden halál és újraéledés pontokat jelent az ellenfélnek, így a legmagasabb ponttal rendelkező csapat kerül ki győztesként.
  • A Combat Ordealben minden Tarnished magáért küzd. Ebben a módban a harcosok szintén újraéledhetnek, amíg az idő le nem jár, a végső győztesként pedig szintén a legmagasabb pontszámú harcos kerül ki.

A Royal Colosseum Leyndellben található, és egy Duel módot tartalmaz. Két Tarnished áll ki egymás ellen egy halálig tartó csatában, az újjáéledés lehetősége nélkül.

A Caelid Colosseum minden fentemlített módot tartalmaz, kiegészítve a Spirit Ashes megidézésének lehetőségével, akik a játékosok oldalán harcolhatnak.

Csatlakozz a harcba egyedül vagy csoportjelszavak használatával, hogy a barátaiddal egy csapatban vagy ellenük harcolhass, és mutasd meg a rátermettségedet a Colosseumokban!

Kozmetikai tárgyak – Öt új hajstílus vár a kalandjukhoz visszatérő játékosokra az ELDEN RING-ben, akik új kihívásokat keresnek a Colosseumokban.