inFamous: Second Son - infók az új főhősről és a történetről

Az inFamous: Second Son főhőse a 24 éves Delsin Rowe lesz aki teljesen biztos abban, hogy őt a sors arra jelölte ki, hogy nagy tetteket vigyen véghez. Főhősünk Seattle környékén nőtt fel és természetfeletti képességre tett szert miután egy égő buszból kimentette az utasokat. Rowe rájön, hogy képes irányítani, manipulálni és akár füstté transzformálódni.

A játék az előző részek után hét évvel játszódik. A világ nagyon megváltozott. Bárki aki gyanúba keveredett a bio-terrorizmussal kapcsolatban az egyesült védelmi minisztérium fogjává vált. Főhősünk, Delsin Rowe is a védelmi minisztérium fogja, ám úgy dönt, hogy ennek az állapotnak véget kell vetni. A történet Seattle-ben fog játszódni. A fejlesztők a játék világát a valós város alapján hozták létre. A történet alakulása attól függ majd, hogy a játékosok milyen döntéseket hoznak az egyes szituációkban.
Hogy mikorra várható az inFamous: Second Son azt egyenlőre nem tudni, de az biztos, hogy PS4 exclusive cím lesz. Aki esetleg még nem látta a Sony rendezvényén bemutatott trailert, az alább megtekintheti:

Azóta történt