Humankind - Megérkezett az első kiegészítő

A Together We Rule új funkciókat hoz el a játékon belüli diplomáciába, a kémkedésbe, továbbá hat új diplomáciára fókuszáló kultúrát mutat be. Ezzel együtt megjelent a Metternich ingyenes frissítés, amely új lopakodási mechanizmusokat tartalmaz, valamint felújítja a független népeket.

Szun-ce  az V. századi, A háború művészete című tanulmányában azt írta, “A háború legfőbb művészete az ellenség harc nélküli legyőzése.” – egy tanács, amely több évszázaddal később is megállja a helyét.

Ez szintén egy tökéletes összefoglalása a HUMANKIND, a körökre osztott, történelmi stratégiai játék diplomáciai céljainak. A fejlesztők a játékosoknak több opciót szeretnének adni a háborúzáson kívül a hírnév gyűjtésére és a győzelem megszerzésére. Éppen ezért ma izgatottan jelentették be, hogy megjelent a játék első kiegészítője, a Together We Rule, valamint a mellette elérhető “Metternich” ingyenes frissítés, amelyek a diplomáciára és a kémkedésre fókuszálnak. Mindnek a lényege az ellenség harc nélküli legyőzése

TOGETHER WE RULE KIEGÉSZÍTŐ

Lásd a világot egy új fényben és kezeld a konfliktusokat másképp az új játékmenet funkciókkal, amelyek a diplomáciára és a kémkedésre fókuszálnak:

  • Congress of Humankind – Vegyél részt egy birodalmak közötti fórumon a Congress of Humankinddal. A kongresszus lehetővé teszi a játékosoknak, hogy globális kérdésekben hozzanak döntést, valamint nemzetközi konfliktusokat vitassanak meg együtt.
  • Követség – Használd ezt az új negyedet, hogy egyezségeket köss, amelyek mindkét birodalomnak az előnyére válnak, mint a közös kiképzés vagy a kutatási együttműködések. Használd a Leverage eszközödet, hogy rákényszeríts egy birodalmat, hogy olyan döntéseket hozzon, amelyek a te javadat szolgálják, mint a háborús támogatottság csökkentése, vagy a követelések érvényesítése.
  • Ügynökök Használd az új egységet, hogy Leverage-t gyűjts. Ezek az egységek szintén lehetővé teszik, hogy beszivárogj, szabotálj, vagy dezinformálj más birodalmakat.
  • Diplomatic Affinity + 6 új kultúra – Az új Diplomatic Affinity lehetővé teszi, hogy a kultúráik aktívabb szerepet vállaljanak a világ diplomáciájában.
    • Az aktív készségeik lehetővé teszik, hogy demilitarizáljanak egy területet 10 körre, míg a passzív képességük lehetőséget ad minden egységüknek, az ügynökökön felül, hogy Leverage-t gyűjtsenek.
    • A 6 új kultúra: sumérok, Han kínaiak, bolgárok, svájciak, skótok és szingapúriak
  • 6 új csoda, új narratív események, új zene – Monument Valley, Pamukkale, Chocolate Hills, Eldgjá, Palace of Versailles, és a Congress of Humankind központok