Humankind - Érkezik az első kiegészítő

A “Together We Rule” a diplomáciára és a kémkedésre fokuszál, valamint bevezeti a “Congress of Humankind”-ot, a nagykövetségeket, az ügynököket és egy új, Diplomatic culture affinity-t.

A HUMANKIND-ban, a körökre osztott, történelmi stratégiai játékban mindig is több módját akarták megteremteni a győzelemnek, mint csak az egyszerű katonai uralom. És miközben a Fame, azaz a hírnév volt az első lépés efelé, most ez még tovább bővül az új kiegészítővel, az ősz folyamán érkező Together We Rule-lal. Új funkciók, mint a Congress of Humankind, a nagykövetségek és az ügynökök segítenek majd a játékosoknak, hogy új perspektívából lássák a világot és különféleképpen tudják megoldani a konfliktusokat.

A TOGETHER WE RULE TARTALMA

  • Congress of Humankind – Vegyél részt egy birodalmak közti fórumon, a Congress of Humankind-on. A kongresszus lehetőséget ad a játékosoknak, hogy szavazzanak és közösen döntést hozzanak globális doktrínákkal és nemzetközi konfliktusokkal kapcsolatban.
  • Nagykövetség – Használd ezt az új kerületet, hogy mindkét birodalomnak előnyös megállapodásokat köss, mint a kiképzési vagy kutatási együttműködések. Vagy használd a “Leverage” fizetőeszközt, hogy rákényszeríts egy birodalmat olyan döntések meghozására, amelyek neked kedveznek, legyen szó a háborútámogatás csökkentéséről, vagy az akaratod rájuk kényszerítéséről.
  • Ügynökök Használd ezt az új egységcsaládot, hogy Leverage-t, azaz befolyást szerezz. Ezek szintén lehetővé teszik, hogy lerohanj, szabotálj vagy dezinformálj más birodalmakat.
  • Diplomatic Affinity + 6 új kultúra – Az új Diplomatic Affinity lehetővé teszi, hogy a kultúrák aktívabb szerepet vállaljanak a világdiplomáciában.
    • Az aktív képessége, hogy demilitarizál egy területet 10 körön keresztül, míg a passzív képesség lehetővé teszi minden egységnek, az ügynökökön felül is, hogy befolyást gyűjtsenek.
    • 6 új kultúra: Sumérok, Han kínaiak, bolgárok, svájciak, skótok és szingapúriak.
  • 6 új csoda, új narratív események, új zene – Monument Valley, Pamukkale, Chocolate Hills, Eldgjá, Palace of Versailles és a Congress of Humankind központok.