Hírek uzsonnára

>> 50 Cent mégis elmegy arabokat ölni a sivatagba: a Vivendi projektjei közül az egyesülés után az Activision által kiszórt 50 Cent: Blood on the Sand (X360 / PS3) új gazdit talált magának - a játék a THQ védőszárnyai alatt fog megjelenni, valószínűleg csak jövőre.

>> TGS utórezgés: a Final Fantasy Advent Children Complete (a Blu-ray verzió, ugye) mellé csak abban az esetben jár a korábban beharangozott Final Fantasy XIII demó, ha az első kiadást vásárlod meg. Az FFACC márciusban startol Japánban - a Square Enix mindenkit előrendelésre bíztat. Ügyes.

>> Tomonobu Itagaki nyári távozása után a Tecmo újraépíti a Team Ninja-t. Az új Nindzsacsapatot Jin Hasegawa (Ninja Gaiden / Dead or Alive vezető dizájner) és Yosuke Hayashi (Ninja Gaiden Sigma / Dragon Sword direktor) vezeti harcba. A legfontosabb kérdés: az új srácok is olyan menő bőrdzsekiket hordnak majd, mint Itagaki, és szintén az orrukra nő a napszemüveg? Ha nem, akkor nincs értelme.

>> A Sony géppel egybecsomagolva is kínálja a Zsákfiút: a LittleBigPlanet PS3 bundle október harmincegyedikén kerül a polcokra Európában. A DualShock 3 kontrollerrel csomagolt változat viszont csak Japánban lesz kapható - kár, mert vettünk volna egy olyat.

>> Múlt héten még csak pletykálták, most már hivatalos: november tizennyolcadikán érkezik az első Spore kiegészítő, a Creepy & Cute Parts. Az időpont amerikai, gyaníthatóan Európa is nagyjából ekkor kap belőle.