Halo: Infinite - Újból cáfolták a Battle Royale mód érkezését

Ezúttal a fejlesztők közösségi direktora nevezte alaptalan pletykának azt, hogy a népszerű mód is helyet kapna a folytatásban.

Egy tökéletes világban már hetek óta játszhatnánk a Halo: Infinite-vel, azonban idén augusztusban bejelentette a 343 Industries, hogy nem fog megjelenni a játék az újgenerációs Xbox érkezésével, csak valamikor jövőre kapjuk azt meg. Az elmúlt hónapokban túl sok érdemi információt nem kaptunk a játékról, így annyira nem meglepő, hogy a pletykák is elszaporodtak a programot illetően. Legutóbb ismét az a téma jött elő, hogy Master Chief új kalandjai mellett egy külön Battle Royale módot is kap a folytatás, holott azt már egyszer 2018-ban tagadták a készítők egy közösségi stream adásban. Ezúttal a csapat közösségi direktora Brian Jarrad beszélt arról, hogy teljesen alaptalanok a pletykák, ne dőljünk be nekik.

Az a bizonyos "hírhedt" gameplay bemutató

A Halo: Infinite PC-re (Steam, Microsoft Store), Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re érkezik valamikor jövőre, pontosabb dátumot egyelőre még nem kaptunk. A legutóbbi hírek szerint a The Game Awards-ot kihagyják a készítők, azonban hamarosan újabb részletek várhatóak a projektről.