Halo 4 bejelenés az E3-on?

A ComputerAndVideoGames.com stábja megbízhatónak mondott forrásokból úgy értesült, hogy már teljes erővel folyik a Halo 4 fejlesztése, ráadásul a Bungie által, akik ugyebár pont azért váltak ki a Microsoft alól, mert nem szerettek volna több Halo játékot készíteni.

Halo 4 a Főnök nélkül?

A CVG egyértelműen állítja, hogy az új Halo játék be lesz mutatva az idei E3-on, a Microsoft július 14.-én tartott expó előtti konferenciáján, ráadásul egy nagyobb csavar is kiderült az új epizóddal kapcsolatban, az oldal értesülései szerint ugyanis Master Chief nem fog szerepelni az új részben. Hogy a Peter Jackson közreműködésével készülő játékról, vagy a korábban pletykált, külső perspektívát használó előzményről van-e szó, azt nem sikerült megtudni.

Még május legvégén szintén a CVG állította azt, hogy a Microsoft két nagy Xbox 360 játék bejelentésével készül a los angeles-i rendezvényre, június közepén pedig az Intellisponse állítólag sikeresen kiszivárogtatta a redmondiak konferenciájának programját, amelyben ott szerepelt a Forza Motorsport 3: ha összerakjuk a kirakósdarabkákat, akkor arra tudunk következtetni, hogy ez és a Halo 4 lesz a két nagy leleplezés. Persze mindezt csak nem hivatalos információk és pletykák alapján mondhatjuk, így marad a másfél hetes spekulálás - július közepén kiderül, hogy valóban robbantani fog-e a Microsoft.