Gears of War 2 - zúdulnak az információk

Több, egymástól független információ is érkezett nemrégiben a Gears of War 2-vel kapcsolatban - ezek között olyanok szerepelnek, mint a játék készültségi állapota, képregényváltozat, és a rejtélyes UT3-as kapcsolat, és persze az ősszel megjelenő játék sikerességének előrejelzései.

>> A DC Comics ősszel fokozza majd a novemberi megjelenés előtti hangulatot: a fegyvereket, szörnyeket, és persze a kettő interakcióját kitárgyaló képregény októberben kerül az amerikai boltok polcaira - a történet egyébként a két epizód közötti időszakra koncentrál majd.

>> Az Epic fejlesztőcsapata nemrég nyilatkozott a játék készültségi fokával kapcsolatban: igen előrehaladott állapotban van a játék, jelenleg a fókusz a multiplayer üzemmódon van, a célkitűzések már ismertek - az urak azt szeretnék elérni, hogy a játékosok maximálisan elégedettek legyenek a játék ezen aspektusával.

>> Az Unreal Tournament III Xbox 360-as változata Mark Rein szerint tartalmaz majd valami meglepetést a Gears of War 2 rajongói számára - a vad találgatások persze azonnal beindultak (főleg, hogy az említett úr nem nagyon akart többet elárulni) - felmerült minden, a GoW-inspirálta pályáktól kezdve egészen a "vedd meg az UT3-at, és játszhatsz a GoW2 zárt multi bétájában" szcenárióig - meglátjuk majd, hogy miről is lesz szó, az utóbbi erősen garantálná a legújabb Unreal milliós eladásait.

>>Végezetül pedig egy kis érdekesség: az OXM (az amerikai Hivatalos Xbox Magazin) legutóbbi podcastjében a híres videjátékos előrejelzéseiről híres Micheal Pachter beszélt hosszasan: a szokásos GTA IV témákon túlmenően Pachter szerint az őszi Gears of War 2 talán még fontosabb megjelenés, mint a tavalyi Halo 3, szerinte a H3-al játszók nagy része erre a játékra nyargal majd át, garantálva a folytatás legalább nyolc milliós eladásait. Erre egyébként minden esélye megvan - az első rész multiplayerének népszerűségét figyelembe véve.