[GC] Activision Blizzard konferencia - összefoglaló

>> Sok játék került komoly veszélybe néhány hete, amikor is takarítottak a fejesek: a Spyro és a Crash rajongók nagy megnyugvására azonban a két, PlayStation-korszakban debütált széria megmaradt. A Crash Bandicoot: Mind over Mutant novemberben kerül az európai boltok polcaira, míg az új, igazán látványosnak igérkező Spyro:Dawn of the Dragon novemberben jelenik majd meg.

>> Az új James Bond-játék, a Quantum Solace is megjelenési dátumot kapott: a játszható demó formájában megjelent játék. A QS, amihez David Craig is arcát adta, szintén novemberben jelenik meg - nem zárnánk ki az esélyét annak, hogy a megjelenés előtt az említett demót az internethozzáféréssel rendelkező Xbox 360 / PlayStation 3 tulajdonosok is kipróbálhatják majd.

>> Guitar Hero: World Tour. A játékkal kapcsolatban két fontos dolgot kell kiemelni: az egyik az európai játékosoknak való kedveskedés, a második pedig a Wii-változat különlegessége. A holland, német, francia, svéd, angol, olasz, spanyol verziók tulajdonosai a játéknak saját, nemzetre szabott zenéket tölthetnek majd le az alapjátékhoz extraként - a játék megvásárlása után elérhető dalok persze minden országban ugyanazok. Talán a Wii Music inspirtálta a fejlesztőket, amikor bejelentették, hogy a "Wii Freestyle" játékmód is szerepel majd a World Tour Wii-s változatában, amelyben a Wiimote és a Nunchuk is használható lesz az eredeti eszközök helyett.

Ezek után nincs is más dolgunk, mint várni az értesülések alapján holnap délután bemutatásra kerülő World of Warcraft: Wrath of the Lich King
intróját, és reménykedni egy napra pontos megjelenési dátum bejelentésében.