GAMEPODcast - Pilot rész, kísérleti adás

A közelmúltban egy, a GAMEPOD-on napi szinten aktívan részt vevő fórumtárstól kaptam egy felkérést, miszerint mit szólnék hozzá, ha összehoznánk egy podcastet havi rendszerességgel, természetesen az oldal főszerkesztőjének az engedélyével. Még nem próbálkoztam soha ilyen dologgal, mégis örömmel fogadtam el a felkérést. Kisebb nagyobb csúszások miatt mostanra sikerült összehoznunk az első kísérleti adást, viszont mint kezdők, sajnos egy két dologban bakiztunk, és technikai problémánk is akadt.

A felvételt Teamspeak segítségével készítettük, és egyik tagunknak sajnos elég halk lett a hangja, illetve a műsor végén a TS program hangja is hallható szerencsétlenségünkre. Ezt sajnos már javítani nem tudjuk, de amennyiben lesz érdeklődés a podcastre, akkor a jövőben sokkal jobban odafigyelünk az ilyenekre, illetve a többi dologra is. Természetesen építő jellegű kritikát elfogadunk, lévén kezdők vagyunk ilyen téren, szóval bármilyen észrevételt meghallgatunk.

Terveink szerint, amennyiben az olvasók, hallgatók igényt tartanak a podcastre, havi rendszerességgel jelentkeznénk. Többek között a gamer világ híreit, aktuális eseményeit beszélnénk meg, a későbbiekben akár meghívott vendégekkel is. Mást nem is szeretnék említeni, élvezzétek a műsort.

A podcast a lejátszóval meghallgatható, vagy ide kattintva MP3 formátumban letölthető. (Akiknek megnyitja a böngésző a fájlt azoknak ajánlom a jobb klikk, link mentése más néven opciót)

Természetesen iTunes-on is elérhetőek vagyunk.

A tartalomból:

  • 2012: évösszesítés, várt játékok, pozitív negatív csalódások
  • 2012: WiiU: vélemény, esetleg személyes tapasztalat.
  • 2012: Kickstarter éve
  • Nextgen konzolok, bemutatkozik a Playstation 4.
  • 2013-legjobban várt játékai, eddigi tapasztalatok

Első adás résztvevői:

Azóta történt