Flower: szelek szárnyán

A That Game Company a hasonló cím ellenére nem folytatást gyárt (flow 2: flower, ühümmm...), a Flower új koncepció, ami a rend kedvéért azért több ponton is hasonlóságot mutat a nagy sikerű flow-val. Például abban, hogy nem teljesítmény-orientált, azaz nem a feladatok teljesítésről szól, a hangsúly inkább magán az élményen és a hangulaton van.

HirdetésAz alapszitu szomorkás, a sötét nagyváros utolsó virágszirmát felkapja a szél, és messze repíti - a jó hír, hogy te fogod iránytani, és életre kelted vele az összes virágot, meg úgy általában a természetet a környéken. Az irányítás teljes egészében a mozgásérzékelésre alapoz, csak az X-et kell nyomnod (ezzel haladsz előre), az irányokat csuklóból adod meg.

Sztori van, feladat van (a fejlesztők szerint a Flower egy fokkal "nehezebb" lesz, mint a flow) és van zene is, méghozzá a játékmenet szerves részeként. A különböző fajtájú, különböző módon és erősséggel megérintett virágok különböző hangokat adnak ki magukból - ezek pedig szépen, esztétikusan beleolvadnak majd a folyamatosan hallható aláfestő dallamokba, ezzel is hozzájárulva az egyedi hangulathoz.A Flower megjelenési időpontja nincs kőbe vésve (valószínűleg valamikor 2009-ben találkozunk vele), annyi biztos csak, hogy a PSN környékén kell keresgélnünk - a Flower a flow-hoz hasonlóan letölthető játékként keresi majd a műértő közönség kegyeit.

  • Kapcsolódó cégek: