Hirdetés

2019. október 20., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » PS4 rovat / Xbox One rovat

Final Fantasy VII Remake - Felbukkant az Xbox One változat

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GAMEPOD.hu

Az ír Gamestop oldalán már előrendelhető a Microsoft gépeire szánt verzió, lehetséges, hogy hamarosan érkezik a hozzá kapcsolódó bejelentés.

Hirdetés

Több évnyi pihenő után múlt hónap elején ismét kaptunk egy új trailert a Final Fantasy VII Remake-ből, amely az eddig látottak alapján remekül fest, de egyéb részleteket egyelőre nem kaptunk a programról. Ez hamarosan megváltozik, hiszen a fejlesztők ebben a hónapban (Az E3-on nyilvánvalóan) újabb információkat kapunk, amelyek között talán ott lesz az Xbox One változat bejelentése. Néhány napja ugyanis az írországi Gamestop oldalán feltűnt a játék xbox-os változata, amely azóta is előrendelhető, azonban a Square Enix hivatalosan egyelőre még nem beszélt másról, csak a PlayStation 4 változatról.

A legutóbbi trailer

Nem szabad azonban elfelejteni, hogy az eredeti, 2015-os leleplezéskor látott trailer végén az a felirat olvasható, hogy "Play it first on PlayStation 4", vagyis elsőként PS4-en játszhatunk majd a játékkal, vagyis várható más platformra is a felújítás. Kíváncsian várjuk az idei E3-at, reméljük izgalmas bejelentéseket kapunk a témában.

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.