Feléled a Dead Space sorozat?

A legfrissebb szóbeszédek szerint érdemes lesz nézni jövő hónapban az EA Play-t, ahol különleges leleplezésre is számíthatunk.

Az elmúlt hétvégén bukkant fel egy érdekes pletyka, a korábban már többször megbízható információkat szállító Jeff Grubb utalt arra, hogy az Electronic Arts azt tervezi, egy régebbi, már meglévő videojáték sorozatát fogja feléleszteni, a fejlesztésért pedig nem más felel majd, mint a Motive Studios. A találgatások egyből elindultak, főleg miután arról kezdtek diskurálni sokan, hogy ez a széria nem más, mint a Dead Space. A témát természetesen a sajtó is felkapta, a minap végül a Gematsu is arról írt, hogy több, megbízhatónak vélt forrásuktól is azt hallották, hogy a "felélesztett" széria valóban a Dead Space, azonban nem egy folytatásról van szó, hanem egy felújítás, ami egyben a trilógia újragondolása lesz..

Egyelőre csak a sötétben tapogatózunk, remélhetőleg a július 22-én induló EA Play után már okosabbak leszünk a témában, de a tippünk szerint túl nagy dologra nem szabad számítani, vélhetőleg csak egy olyan új kiadás érkezik majd, mint amilyet legutóbb a Mass Effect-nél láthattunk. (Ez természetesen csak egy tipp a részünkről)