E.Y.E: Játékmenet videó és képek

A Streum On Studio egy sötét és titokzatos Cyberpunk univerzumban játszódó FPS/RPG játékon dolgozik, ami az E.Y.E. nevet kapta. A játék atmoszféráját a Blade Runner, Ghost In The Shell és a Warhammer 40K inspirálta, és több órányi tiszta játékidővel kecsegtet, köszönhetően a 10 különféle fizikai és pszichés skillnek, a 14 fajta kibernetikus és fejleszthető implantátumnak, valamint a beépített R&D rendszernek.

A játékban az egyszemélyes játékmód mellett lehetőségünk lesz online csatákat is vívni, LAN- és internet támogatással, melyben megtalálhatóak lesznek a különféle multiplayer, csapatalapú és kooperatív játékmódok is.

Az előforduló szituációk megoldására többféle lehetőségünk kínálkozik, annak függvényében, hogy milyen képességekkel és felszereléssel rendelkezünk. Az alábbi videón ezt demonstrálják, ahol is egy fegyveres csoport likvidálásának különféle lehetőségeit láthatjuk:

Az E.Y.E című játékot a Source Engine hajtja meg, és kizárólag PC-re fog érkezni a Steam rendszerén keresztül. Árról és megjelenési időről még nem tudni, csak annyit, hogy mivel ez egy indie (Független játékfejlesztők által készített) produktum lesz, ezért várhatóan nem kerül majd horribilis összegbe.

A játékról további képeket, videókat és információkat a hivatalos oldalon találhattok.