Elérhető a Wasteland 2 és a 7 Days to Die Steamen

Két újabb játék jelent meg a Steamen, az Early Access (Korai hozzáférés) lehetőséget kihasználva. Kezdjük az inXile Entertainment által jegyzett Wasteland 2-vel, ami közvetlen folytatása lesz az 1988-ban megjelent klasszikusnak. A program minden poszt-apokaliptikus szerepjáték nagyapjának tekinthető, ami olyan címekhez szolgált inspirációként, mint például a Fallout sorozat.

Ahogyak a készítők fogalmaztak, a Wastelandig soha még egyetlen játék sem engedte, hogy külön-külön irányíthassuk csapatunk tagjait, ugyanakkor arra is lehetőséget adjon, hogy önállóan hozzunk meg különféle morális döntéseket, melyek közvetlenül befolyásolják az őket körülvevő világot. A folytatásban a készítők igyekeznek hűek maradni az előd által lefektetett alapokhoz, így ott is hasonlókra számíthatunk. A Wasteland 2 című játék 45 euróért vásárolható meg Steamen és azonnal ki is probálható, hála a korai hozzáférésnek.

A másik játék a The Fun Pimps Entertainment gondozásában készülő 7 Days to Die című alkotás, amit leginkább úgy lehetne jellemezni, mintha összegyúrnánk a MineCraftot a Walking Dead sorozattal. A játékosoknak itt is saját maguknak kell megszerezniük az alapanyagokat, melyekből azután különféle, túlélést elősegítő felszerelést, építményeket és hasonlókat építhetnek.

Az elhagyatott városokban találhatunk újrahasznosítható elemeket, de aki friss - és hatékonyabb - alapanyagokra vágyik, az felfedezheti a környező erős területeket, ám nem árt vigyázni, a környéket ugyanis ellepték a zombik, akik állandó fenyegetést jelentenek ránk. A készítők elmondása szerint a későbbiekben az eddig bejelentetteken felül további választási lehetőségekkel bővítik a programot, ezzel széleskörűbb eszközöket biztosítva a túléléshez.

A 7 Days to Die című játékot 32 euróért vásárolhatjuk meg Steamen, most 15% kedvezménnyel juthatunk hozzá, egészen december 19-ig. Természetesen itt is él a korai hozzáférés, vagyis vásárlást követően egyből játszhatunk is a programmal.

Azóta történt

  • Wasteland 2 - Itt a nyitófilm

    Bemutatták nekünk a játék kezdő filmjét.

  • Késik a Wasteland 2?

    Gyülekeznek a felhők az inXile közösségi finanszírozásból összehozott első, nagyobb lélegzetvételű projektje felett. A sok-sok kivágott feature után most úgy néz ki, egy újabb késésbe is bele szaladtak.

Előzmények