2018. január 21., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Xbox One rovat

Eladhatóak lesznek az Xbox One-ra vett digitális játékok?

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GAMEPOD.hu

Frissítve! A Microsoft egy kérdőívben kérdezett rá, hogy hajlandóak lennénk-e eladni a korábban megvett digitális játékainkat.

Frissítve: Aaron Greenberg szerint nem tervez hasonló dolgokat a Microsoft, sőt szerinte az is meglepő, hogy megszületett a kérdés egyáltalán.

Hi​r​det​és

Eredeti hír:

A PC-s játékoknál már jó ideje létezik a Steam esetében a refund, azaz ha valaki két óránál kevesebbett játszott egy programmal, annak visszakérheti az eredeti vételárát. Úgy tűnik, hogy valami hasonló dologról gondolkodik a Microsoft, ugyanis egy kérdőívben arról érdeklődik, hajlandóak lennénk-e megválni a korábban megvett játékainktól, az eredeti ár 10%-áért.

Bár ez csak egy kérdőív, de mindenképpen érdekes lépés lenne ez az MS felől, plusz biztosak vagyunk benne, hogy sokan élnének egy ilyen ajánlattal. Teljességgel elképzelhető, hogy vannak olyan játékosok, akik már megbántak egy-egy vásárlást, esetleg a korábban megvett alkotás azóta bekerül mondjuk az EA Access kínálatába, így az eredeti vásárlás értelmét vesztette. Reméljük hallunk még a dologról a közeljövőben.

Előzmények

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.