E3 2010 - Kingdom Hearts : Birth by Sleep

 

Az E3 ismét villantott egy trailert, most a nagyobbik fajtából. Az új PSP-s Kingdom Hearts Birth by Sleep ezúttal egy 5 perces előzetessel kecsegtet, ez alkalommal viszont teljesen angol szinkronnal. Helyet kapott a videóban Stitch is a Lilo és Stitch című Disney rajzfilmből, mely egyben azt is jelenti, hogy az ő világát is megtekinthetjük majd. A keyblade-et viselő Roxas új kalandját már 2005-ben elkezdte fejleszteni a Square, igaz ekkor még a PS2-volt a cél és a főhősünk is a jó kedélyű Sora lett volna.

A Square és a Disney hősök gárdájából építkező játék japánban már megjelent, nálunk idén 2010 Szeptember 10-én emelheti le a nagyérdemű a polcokról, az amerikaiak ráadásul még limitált kiadású   Bundle-t is kapnak, ebben a játékon kívűl egy ezüst színben pompázó Mikifejes és egyéb ismert "kártyaszimbólumokkal" díszített PSP, egy "film" UMD, plusz egy
4 Gb-os Memory Stick PRO Duo kap helyet.

 

THX : rozsomak96!

Azóta történt

  • Az E3 legjobbjai

    A GT szokásához híven elkezdte a toplistákat gyártani, most következzen a legjobb DS játékok, a legjobb konferencia és a legjobb autós játékok listája.

  • Az E3 legjobbjai 2

    Újabb GT összeállítások, ezúttal a legjobb PSP játék, a legjobb grafika és a legkínosabb pillanatok következnek.