Diablo III: Nincs elegendő tartalom a játékban, hogy mindenkit sokáig lekössön

Bizonyára akadnak közöttetek olyanok, akik a Diablo III megjelenése előtt tűkön ülve várták a játékot, utána egyből - már ha nem jött elő az error 37 - belevetették magukat a kalandozásba és azóta is játszanak vele. Viszont ezen rajongók között egyre több olyan is akad, akinek kezd lassan elege lenni a játékból, hiszen a vége felé ez már nem áll másból, csak szörnyek irtásából és tárgyak gyűjtéséből (Bár utóbbi esetben ez inkább arany farmolást jelent, hiszen alig esik normális felszerelés).

A Blizzard közösségi menedzsere, Bashiok egy hosszadalmas postban kért elnézést minden játékostól, akik idő előtt megunták a Diablo III-at. Sőt, maga is beismerte, hogy a végjáték nem rendelkezik annyi tartalommal, hogy az hosszabb időre leköthesse még a kitartóbb játékosokat is.
Ugyanakkor azt is hozzáfűzte, hogy a Diablo III nem World of Warcraft, nem tudják folyamatosan pumpálni bele pár hónaponként az új tartalmakat. Valami mást kell kitalálniuk, amivel igyekeznek megtartani a játékosokat, viszont az jelenleg még nincs ott, ezzel ő is tisztában van.

Bashiok azt is elmondta, hogy az 1.0.4 javítócsomagban igyekeznek majd több változtatást eszközölni erre vonatkozóan, valamint szintén dolgoznak a majd 1.1 patch-csel debütáló PvP arénákon is. Reménye szerint mindkét javítás fog tartalmazni annyi újítást, hogy a játékosokat további hónapokra leköthesse, viszont azt is hozzátette, hogy még ezek sem fognak megoldást jelenteni a tökéletes végjáték elérésére.
Van ugyan pár ötlet a tarsolyukban, melyekkel javíthatnak a fejlődési rendszereken, ám ezek olyan mértékű változtatásokat igényelnek, melyeket csak az 1.1 patch kijövetele után tudnak megvalósítani, ami már önmagában is egy kiutat fog jelenteni ebből a helyzetből.

Azóta történt

Előzmények