Deus Ex: Human Revolution - értékelések

Már alig bírunk magunkkal a Deus Ex kapcsán, így összegyűjtöttünk még néhány értékelést, hogy továbbra is tiszta lelkiismerettel állíthassuk érdemes lesz beszerezni a játékot.

A finn Pelit magazin például 91 pontot adott a 100-ból. Elmondásuk szerint egy kiváló cyberpunk szerepjátékkal van dolgunk, ami tiszteletben tartja az előd hagyatékát, de szilárdan áll a saját lábán.Ami pedig a legfontosabb, szerintük a néhány gyengébb részlet nem teszi tönkre az összképet, így pedig egy remek játékkal van dolgunk.

A Game  Master magazin is hasonlóan jókat ír, ők 94%-kal jutalmazták, és szerintük mindent tud amit az eredeti, sőt még túl is mutat azon.

PSM3 magazin 8,8 pontot adott, természetesen 10 skálán nézve, és hasonló hibákat véltek felfedezni, mint az OPM magazin. Elsődlegesen a PS3 verzió esetében felmerülő sok töltögetést nehezményezték, viszont az egyik legjobb játéknak titulálták amivel valaha is játszottak.

A Front Magazine szinte tökéletesnek tartja és 5/5-tel jutalmazták, kiemelve, hogy a különféle végigjátszások teljesen új élményt adnak.

Azóta történt