Destiny 2 - Jövő héten jön a crossplay első hivatalos tesztelése

Ahogy arról már korábban szó volt, a következő szezonban kapjuk meg a közös játék lehetőségét, azonban rövid ideig tesztelhetjük azt az elkövetkező napokban.

A Bungie a tavalyi évben jelentette be, hogy idén megkapjuk a teljes crossplay támogatást a Destiny 2-höz, amely a legutóbbi hírek szerint a 15. szezonnal fog elrajtolni, onnantól tudnak a PlayStation és Xbox tulajok egymással és a PC-s felhasználókkal is csatákba vonulni. A legutóbbi évad, a Season of the Splicer indulása után egy hiba miatt néhányan hozzáférést kaptak ehhez a lehetőséghez, ezt a készítők hamar kijavították, azonban úgy tűnik, hogy napokon belül bárki tesztelheti a közös játék lehetőségét. Bejelentették ugyanis a crossplay bétáját, amelyet a strike módban, egy külön "playlist" elindításával érhetünk majd el. (Barátokat egyelőre nem tudunk meghívni másik platformról)

Akit érdekel a közös bandázás lehetősége, azoknak május 25-től egészen május 27-ig tehet próbát a crossplay-jel. Ha három teljes kört teljesítünk, akkor egy speciális embléma üti a markunkat.