Dawnguard PS3: A Sony és a Bethesda együttes erővel dolgoznak rajta

Sok probléma merült fel a The Elder Scrolls V: Skyrim című játék első DLC csomagja, a Dawnguard PS3 verziója körül. Augusztus végén a Bethesda már azt is megemlítette hogy egyáltalán nem biztos hogy a Sony konzoljára megjelenik majd a Dawnguard, sőt elképzelhetőnek tartották hogy az összes jövőbeli DLC is hasonló sorsra jut.

Ám most a Sony bejelentette: minden tőle telhetőt megtesz annak érdekében hogy segítsen a Bethesda csapatának működésre bírnia a Dawnguard DLC-t PlayStation 3 konzolokon is. Természetesen azt nem tudják megmondani hogy mennyi időbe fog telni, mire a PS3 tulajdonosok is megkaphatják a DLC-t, ám a Sony egyik vezető beosztású alkalmazottja arról biztosította a játékosokat, hogy mindenkinek segítséget nyújtanak, akinek bármilyen problémája akad rendszerükkel a rá való fejlesztés során.

Tehát a PlayStation 3 konzollal rendelkezők, akik már eddig is sokat szenvedtek a Skyrim-mel, ezúttal úgy néz ki, végre megkapják majd az XBOX360-on és PC-n már egy ideje elérhető Dawnguard DLC-t.

Azóta történt

Előzmények