DARK bejelentés és képek - Vámpíros szerepjáték van készülőben

Hivatalosan bejelentette DARK című RPG játékát a Kalypso Media. A program fejlesztését az a RealmForge stúdió végzi, akik a díjnyertes Dungeons című játékot is készítették. A történet főszereplője egy vámpír, akinek feladata, hogy egy rejtélyes vállalat, a Geoforge Corporation sötét titkainak végére járjon, ehhez felhasználva természetfeletti képességeit.

A DARK című játék egy sötét hangulatot árasztó, futurisztikus városban játszódik, vámpír hősünkkel ebben a környezetben kell lopakodva, árnyékban rejtőzködve és onnan gyorsan lecsapva elintézni a Geoforge Corporation embereit. Vámpír képességeink ebben nagy szolgálatot tesznek majd, azonban az ellenfél is előbb-utóbb tudomást szerez rólunk, így a későbbi szinteken már taktikázásra is szükségünk lesz az életben maradáshoz.

A DARK című akció-RPG játék cel-shaded grafikát fog használni, ami már ismerős lehet a Darkness II és a Borderlands című programokból. A játékmenet erősen épít majd a lopakodás és a küzdelem alkalmazására is, ezek megfelelő mértékben történő alkalmazása néhol komoly kihívás elé állíthatja a játékosokat. Az ellenfeleinket a lehető legnagyobb csendben kell elintéznünk, majd a hullákat eltüntetni, hiszen ebben a vérrel és sötétséggel teli világban a vadászból könnyűszerrel űzött vad is válhat, ha nem figyelünk oda.

DARK - Az első képek

Érkezett egy pár nagy felbontású kép is a játékból, melyet megtekinthettek a fenti galériában. A DARK című vámpíros akció-RPG játék megjelenése 2013 elején várható, globális starttal, tehát mindenhol akkor fog megjelenni a program.