Cyberpunk 2077 - Ideiglenesen lekerült a PS Store-ból

A Sony döntése értelmében mindenki, aki megvette a játék digitális változatát, visszatérítést kaphat.

Frissítve:

A Microsoft is lépett az ügyben, a játék egyelőre nem kerül le a digitális áruházból, azonban a visszatérítést itt is felajánlják mindenki számára.

Eredeti hír:

Több mint egy hete már, hogy megjelent a Cyberpunk 2077, amely sajnos nem éppen úgy rajtolt el, ahogy azt sokan (legfőképp a CD Projekt RED) várták. Bár az első tesztek pozitíva voltak, nem véletlen, hogy azok csak és kizárólag a PC-s verziókról szóltak, ugyanis a premierkor kiderült, hogy bizony a konzolos kiadásokkal rengeteg gond van, főleg ha azokat az előző generációs gépeken akarjuk futtatni. (PS4, Xbox One) Az elmúlt napokban egyre többen fejezték ki nemtetszésüket a témában, aminek a vége az lett, hogy sokan visszakérték a pénzüket. Várható volt, hogy egy idő után a két nagy konzolgyártó is lép, akik közül az első lépést a Sony tette meg. Az elmúlt éjszakat levették a játékot a PlayStation Store-ból, vagyis a digitális kiadást jelenleg nem lehet megvenni, mindezek mellett pedig bejelentették, hogy mindenkinek lehetőséget adnak arra, hogy visszakérjék a pénzüket.

A Microsoft egyelőre még nem nyilatkozott az ügyben, így nem tudjuk, hogy ők is készülnek-e ilyen akcióval, de nem lennénk meglepve, ha náluk is történne hasonló bejelentés.