Company of Heroes 3 - Újra kipróbálható a játék pre-alfa kiadása

A teljes változat valamikor jövőre érkezik, de még pontos dátumot nem kaptunk a fejlesztőktől.

A legendás stratégiai franchise visszatért, kombinálva az intenzív csatákat az új stratégiai lehetőségekkel a lélegzetelállító mediterrán környezetben. A Relic Entertainment és a SEGA  Europe Ltd. örömmel jelenti be, hogy mától kezdődően egy új Company of Heroes 3 multiplayer pre-alfa érhető el, a végleges játék 2022-es megjelenése előtt. A játékosok ellátogathatnak CompanyOfHeroes.com oldalra, hogy csatlakozzanak a CoH fejlesztői programjához, és előtöltsék a multiplayer pre-alfát!

A multiplayer pre-alfa lehetővé teszi a játékosoknak, hogy betekintést nyerjenek az új, izgalmas multiplayer csatákba. Négy olaszországi térkép érhető el több játékmódban, beleértve a co-op vs AI-t, a kompetitív PvP-t, a Skirmish vs AI-t, miközben olyan ismert és új funkciók próbálhatók ki, mint a teljes taktikai szünet a skirmish módban, a járművek oldalsó páncélzata, a vertikalitás, a csatacsapatok, vagy a veterán-rendszer. Két klasszikus frakció tér vissza: az Egyesült Államok és a Wehrmacht, mindegyik egyedi, a játékot felforgatni képes képességekkel. További frakciók bejelentése is várható a megjelenéshez közelebb, így a Company of Heroes 3 több tartalommal fog rendelkezni, mint valaha.

A Relic közösségi platformján, a CoH-Developmenten a szenvedélyes játékosok már a Company of Heroes 3 bejelentése óta megosztották értékes visszajelzésüket, beleértve a nyári pre-alfa preview buildet. A stúdió izgatottan várja a friss visszajelzéseket az új multiplayer pre-alfa megjelenését követően, hogy a beérkezett visszajelzések alapján az eddigi legnagyobb és legjobb multiplayer élményt nyújtsák.

A Company of Heroes 3 Multiplayer pre-alfa November 30, 18:00-tól játszható egészen december 7, 05:00-ig. Mindenki, aki már rendelkezik COH-Development-fiókkal, és játszott az első pre-alfával, megtalálhatja a Multiplayer pre-alfát Steam könyvtárában. Az új játékosok regisztrálhatnak a COH-Developments program itt és Steam-fiókjuk hozzácsatolásával elérhetik a pre-alfát.