Company of Heroes 3 - Művészet és hitelesség

A legendás stratégiai franchise új részének premierje továbbra is idén várható.

A Company of Heroes 3 PC-re 2022-ben jelenik meg, elhozva a sorozat testközelből ábrázolt sztorimesélését egy új hadszíntérre. Ebben az új videóban a Relic Entertainment elmeséli, hogy a hitelesség és a realizmus miként keltette életre a csatatereket, és hogyan fejlesztették tovább ezen sarokköveket.

Hogy egy igazán autentikus élményt alkossanak, a Relic csapata az inspirációt olyan forrásokból merítette, mint beszélgetések történészekkel, számtalan világháborús dokumentumfilm megtekintése, valamint a korszak műszaki naplóinak alapos tanulmányozása. A Company of Heroes 3-hoz a stúdió egy egyedi, „Paper Dollnak” hívott rendszert is létrehozott, amely lehetővé tette a játékon belüli tárgyak tervezésének modularitását, így minden öltözet és tank könnyen testreszabható, hogy egymástól eltérő módon nézzenek ki, ezzel pedig még autentikusabb érzést kölcsönözzenek a játéknak.

A videó szintén részletesen bemutatja, hogy hogyan fejlődtek az animációk, a járművek, a páncélok, valamint az egységek viselkedése és hogyan változott meg a környezet a CoH3-ban.

“Az egységek most már tényleg reagálnak a környezetükre, például, amikor egy repülő repül el a fejük felett, vagy egy ellenség a közelükben van, megváltozik az állásuk, ami egy valódi, élő harcteret hoz létre.”, mondta Tristan Brett, a Company of Heroes 3 Art Director-a.