CoD: Ghosts - FPS ingadozásokat okoz a DLC

Egy ideje már elérhető a Call of Duty: Ghosts című játék XBOX One kiadásához az Onslaught DLC. Nemrég elkezdtek panaszkodni a felhasználók, hogy a bővítmény, valamint az azzal együtt érkező, stabilitást növelő patch telepítését követően bizonyos helyeken ingadozik a megjelenítés sebessége.

Az Eurogamer oldala utánajárt a jelentett ingadozásoknak és tapasztalataik szerint valóban előfordul az új DLC pályáinak bizonyos helyszínein. Az addig stabil 60 FPS-el futó játék 46 és 60 FPS közötti ingadozásokat produkál, főleg amikor a pálya olyan részén állunk, ahonnan belátjuk a teljes terepet. Amint leesik 60 FPS alá a képkockák száma, előtűnik a "screen-tearing" (képszakadás) jelenség, miáltal még jobban érzékelhetővé válik a sebességcsökkenés.

Amennyiben egy távcsöves puskával szétnézünk, az FPS érték még tovább esik, akár 30 FPS alá is. Bár az Onslaught DLC pályáin is észlelni lehet ezeket az ingadozásokat, legjobban mégis a "Stonehaven" nevű helyszínen érzékelhető. Az Eurogamer oldal videót is készített a jelenségről, melyet megtaláltok a cikkbe ágyazva.

Az Onslaught DLC PlayStation és PC platformokra február 27-én, egy hónappal az XBOX premier után válik elérhetővé.

Azóta történt

Előzmények