Civilization VI: New Frontier Pass - Bemutatkozott a Babylon csomag

Az új pakk érkezésére alig néhány napot kell már csak várniuk az érdeklődőknek.

2K nemrég bejelentette, hogy a kritikusok által elismert stratégiai játékát összesen nyolc új civilizációval, kilenc új vezetővel, hat új játékmóddal és sok mással bővítő Sid Meier’s Civilization VI – New Frontier Pass negyedik csomagja, a Babylon Pack 2020. november 19-től lesz elérhető. A kiadó a minap felfedte az első részleteket a csomag részeként érkező Babilonről és vezetőjéről, Hammurapiról:

Hammurapi, az első babiloni dinasztia hatodik királya leginkább Hammurapi Törvényoszlopának megalkotásáról ismert. Ezek az első ismert törvények, amik fizikai büntetést alkalmaznak a bűnökért, de egyúttal megalapozza az ártatlanság vélelmét is, más néven „ártatlan, amíg bűnösnek nem találják”.

Babilon „Enuma Anu Enlil” képessége révén az Eurekák teljes Tudományos bónuszt biztosítanak a technológiáknak, de csökkentik a körönként generált Tudomány mértékét. Hammurapi „Ninu Ilu Sirum” képessége lehetővé teszi számára, hogy minden különleges kerületben első alkalommal ingyenesen megépítse a legalacsonyabb produkciós költségű épületet annak megépülésekor. Ez továbbá egy bónusz követet is biztosít minden kerület első alkalommal való megépítésekor – ez a képesség nem érvényes a kormányzati térre.

A Sabum Kibittum egy egyedi őskori közelharci egység megnövelt mozgással és látótérrel, valamint a plusz harci erővel a nehéz- és könnyűlovasság ellen. Babilon egyedi egysége a Plagum, amit csatornázáson keresztül oldhatsz fel, és a vízimalmot váltja fel további termelést és lakhatást biztosítva, valamint növelve a friss víz mezők által generált ételt – a városnak egy folyó mellett kell lennie.

A Sid Meier’s Civilization VI – New Frontier Pass kéthavonta megjelenő csomagokkal bővíti a játékot egészen 2021 márciusáig, melyből a következő – Babylon Pack – 2020. november 19-től lesz elérhető PlayStation 4-re, Xbox One-ra, PC-re és Nintendo Switch-re.