Champions Online: trailer és megjelenés

A Cryptic Studios fejlesztette eredetileg az NCSoftnak a City of Heroes/Villains című MMORPG-t, amiben szuperhősként védelmezhetjük Paragon Cityt, vagy épp gonosztevőként próbálhatjuk lerombolni. Aztán ezt eladták a kiadónak, és önálló fejlesztésbe kezdtek: a Champions Online a Massively hírei szerint július 14-én érkezik majd a boltok polcaira.

A játék egy egyedi mechanizmust is bevezet majd: nemcsak a saját karakterünket alkothatjuk meg, hanem legfőbb ellenségét is. Ez a nemezis ezután végigkísér majd minket a történetben, folyamatosan borsot törve az orrunk alá - valahogy úgy, ahogy Batman életét keseríti meg a Joker, vagy ahogy Rozsomák baja gyűlik meg folyton Kardfogúval... A nemezisekről egy apró trailert is kiadtak a Cryptices srácok, ezt is bemutatjuk:

És akinek ez nem elég... A CoX-ban nem lehetséges csak úgy cirkálni a városban, ahogy pl. a Pókember ugrál New Yorkban a házak között, vagy ahogy Superman röpül el Metropolis felhőkarcolói felett... A Champions Online ezt a szabadságot is biztosítja majd nekünk.

Azóta történt

Előzmények