Call of Juarez Bound in Blood - infók

A Call of Juarez folytatása tulajdonképpen egy előzmény, amely 20 évvel az első játék előtt fog játszódni. A Bound in Blood prequelben a játékos a McCall testvéreket fogja irányítani.
A fejlesztők elmondása szerint egy nagyon eredeti, érett és felnőtt western történetre valamint tökéletes westernfilmes hangulatra számíthatunk. A sztori nemcsak a két testvér közötti részletes kapcsolatot emeli majd ki, hanem megfordulhatunk különböző helyszíneken is, a mai Amerikai Egyesült Államok területén, sőt még Juarez legendás aranyát is felfogjuk majd kutatni, a testvérpárral. A játékot egy úgynevezett koncentrációs, "bullet time" mód is fogja támogatni, mely segítségével több ellenfelet ledarálhatunk pár másodperc leforgása alatt. Ezt az alanti videó majd jól bemutatja, nem is részletezem tovább.
Érdekesség, hogy a Techland fejlesztők a rajongók visszajelzései alapján rakták össze a játékukat, gyakorlatilag mindent elölről, a nulláról kezdtek fejleszteni.

A fejlesztők a vadnyugati hangulat érdekében a játékot még kiegészítették úgynevezett minijátékokkal is, tehát számíthatunk bankrablásokra, vonat támadásokra, és egy szép nagy tájra is, ami tökéletesen lefogja festeni az akkori vad Amerikát. Külön örömhír, hogy fog tartalmazni cooperative játékmódot is a Call of Juarez Bound in Blood, így a program játékideje magas lesz, vagyis sokáig fogjuk püffögtetni a revolvereinket felebarátainkkal. Co-op mellett természetesen lesz multiplayer is. Pár jó tulajdonságot áthoztak az első részből, így néha lesznek alkalmi párbajok is többek között.

A testvéreknek természetesen más-más stílusuk lesz. Ray magabiztos, daliás, erős ember, aki a brutális közelharcban nagyon képzett. Thomas viszont okosabb testvérénél, nála a hosszú csövű puska dominál majd fegyverként.

A játék valamikor ez év nyarán fog megjelenni PC-re és konzolokra egyaránt.

Azóta történt