Call of Duty fan videó

A világ Modern Warfare 2 lázban ég, pontosabban égett, és talán ez a találóbb, hiszen a fórumok rendszeres olvasgatásából kiderül, hogy az MW2-t megvásárlók fele bánja már a pénzkiadást; ki a Multiplayer újszerű megvalósítása, valamint egyenlőre problémás működése miatt, egyesek pedig az egyjátékos kampányban találnak kivetnivalót (gyaníthatóan az első csoportba tartozók vannak többségben - a szerk.).

Ámbár nem múlhat el nap CoD hír nélkül mind ezt már tudjuk, így természetesen ma is megkapjátok a napi adagot, rögtön két érdekes videó formájában.

Az első egy roppant ötletes fan-movie, mely Steven Spielberg Ryan közlegény megmentése-t ülteti át a Call of Duty világába.

A második már kissé elkeserítőbb, ugyanis nem telt bele 1 hét sem, és már játszható aModern Warfare 2 virágbolti verziója dedikált szervereken. Természetesen távol álljon tőlünk a kalózkodásra való buzdítás, ámbár olybá tűnik, hogy az IW.net és Steam sem tudott megálljt parancsolni egyeseknek, ezzel is hangot adva a Dedikált szerverek hiányának.
Persze napokon belül érkezik a javítás valamilyen patch formájában, de eme videónak némi üzenet-értéke is van a fejlesztők felé.

És akkor a 2 videó:

Azóta történt

Előzmények