Binary Domain - emberek és egyebek

A SEGA a Yakuza csapatát bízta meg azzal, hogy egy TPS játékot fejlesszenek, amivel felvehetik a versenyt a jelenlegi generáció éllovasaival. A csapat pedig Toshihiro Nagoshi vezetésével elkészítette a Binary Domaint, ami február végén kerül a boltokba.

A Binary Domain egy csapat alapú játék benne egy olyan helyzettel ami az emberek és a robotok közötti kapcsolatról szól. A játékban 2080-ban járunk amikorra az emberiség tehetősebb része a föld felszínéről egyre magasabbra menekült, a robotika pedig olyan szintre fejlődött ami már veszélyes az emberiségre nézve. A katasztrófa elkerülése érdekében 2040-ben egy egyezményt hoztak létre ami tiltja az emberszerű robotok létrehozását, az egyezményt azonban megszegték.

A csapatunk Japánba megy, hogy kiderítse ki áll a Hollow Children projekt mögött. A konfliktus viszont egyre nagyobb méreteket ölt, és kénytelenek vagyunk a japán védelmi erőkkel felvenni a harcot.

A játékban nagy szerepet kap majd a következményrendszer és a karakterek közötti kapcsolat. Megjelenni február 24-én PS3-ra és Xbox360-ra fog.

Azóta történt

Előzmények