Bemutatkoztak a Mafia: Trilogy új előzetesei

Az első rész teljes felújítása augusztus 28-án várható, a 2. és 3. rész új kiadása viszont már mostantól elérhetőek minden platformon.

Számos szóbeszéd után alig egy héttel ezelőtt hivatalosan is bemutatták nekünk a Mafia: Trilogy-t, amely a klasszikus széria mindhárom epizódjának újrakiadását takajra. Időközben kiderült, hogy az első rész egy teljes remake-nek készül, míg a 2. és harmadik epizód lényegében csak egyfajta HD kiadásként funkciónál. A minap mindhárom játékhoz kaptunk egy-egy előzetest, valamint kiderült, hogy ha valaki birtokolja a 2. és 3. rész korábbi változtait Steamen, azok automatikusan megkapják az új változatokat is. (Konzolokon csak a harmadik epizódhoz készül DLC-k lesznek ingyen elérhetők)

„Az eredeti Mafia nagy hatással volt arra, hogyan mesélnek el komoly történeteket a videojátékok, és tudjuk, hogy a sorozat rajongói mennyire tisztelik” mondta Haden Blackman, a Hangar 13 elnöke és CCO-ja, aki a Mafia: Definitive Edition fejlesztését vezette a stúdió különböző irodáin át Csehországban (Brno és Prága), az Egyesült Királyságban (Brighton) és az Egyesült Államokban (Novato, Kalifornia).

„Közel 20 évvel a Mafia sorozat kezdete után most remek lehetőségünk van, hogy játékosok új generációjának mutassuk be ezt a közkedvelt szériát, és alkalmat adjunk a rajongóknak, hogy újra átéljék Tommy történetét káprázatos látványvilág, valamint új sztori elemek és játékmechanikák kíséretében.”

Előzmények