Bemutatkozott a Total War: Warhammer III

Az ismert RTS széria legújabb része valamikor idén érkezik Steamre és Epic Games Store-ba.

A SEGA Europe Ltd. ma bejelentette a világszerte elismert Creative Assembly-vel és a közismert Warhammer-univerzumot megalkotó Games Workshoppal kötött együttműködése részeként kiadott harmadik játékát, a Total War: WARHAMMER III-mat, ami a végzetes démoni erők és a halandó világ őrszemei közti konfliktusba taszítja a játékosokat.

A játékban minden döntésed hatással lesz közelgő valóságrengető konfliktusra: a rejtélyes Keleti Vidéktől a démonok fertőzte Káosz Birodalomig. Tapasztald meg a sosem látott mértékű stratégiai játékmenetet a trilógia epikus lezárásában.

A játékosok legendás hősök, hatalmas szörnyek, repülő lények és varázserők a sorozatban látott eddigi legváltozatosabb kínálatával vívhatnak háborút a World of Warhammer Fantasy Battles ikonikus új fajaival, köztük olyan videójátékban először debütálókkal, mint Kislev és Cathay, valamint a Káosz frakciók - Khorne, Nurgle, Slaanesh, Tzeentch.

„A látomásunk a kezdetektől az volt, hogy egy olyan sorozatot hozzunk létre, ami egy lenyűgöző utazás érzését kelti ebben a mindannyiunk által imádott világban” - mondta Ian Roxburgh, Game Director.

„A játékosaink az első két játék sikerét biztosító hatalmas támogatása új magasságokba emelte ambícióinkat, és alig várjuk, hogy végre mindenki megtapasztalhassa.”

„Az a hozzáértés, elkötelezettség és autentikusság, amit a Creative Assembly tanúsított az évek során a Warhammer világával kapcsolatban az ünnepelt Total War Warhammer megalkotása során, nem csak minket nyűgözött le a Games Workshop-nál, de a rajongókat is világszerte.” - mondta Jon Gillard, Global Head of Licensing.

„A Cathay és Kislev seregek megalkotása és kifejlesztése ehhez a projekthez rendkívül szórakoztató volt tervezőinknek, és alig várjuk, hogy a harcmezőn lássuk őket a sorozat ezen hatalmas harmadik játékában.”

Ebben az újabb hatalmas kampányban a feladatod egy haldokló isten megmentése, vagy erejének kizsákmányolása lesz. Minden faj egyedi utazást biztosít a Káosz Birodalomban egy olyan végjátékban végződve, ami meghatározza a világ sorsát.