Bemutatkozott a Battlefield 4 utolsó DLC-je

A Battlefield széria mindig is a legnépszerűbb belső nézetes akciójátékok közé tartozott. Mindez annak volt köszönhető, hogy rengeteg pálya, fegyver és vezethető jármű állt a játékosok rendelkezésére; a széria legutóbbi részénél viszont már sok játékos észrevette, hogy a szokásos, futószalagon érkező kiegészítők gyártása nem biztos, hogy a legjobb megoldás az érdeklődés fenntartására. A Battlefield 4 népszerű játék, de ez csak akkor maradhat így, ha folyamatosan új tartalmak érkeznek hozzá.

Az EA és a Dice legújabb bejelentései közé tartoznak a sorozat negyedik részéhez érkező legújabb DLC bejelentése; a Final Stand négy új pályát hoz el a szokásos extra járművek és felszerelések mellett. Az érdekesség azonban az, hogy a kiegészítő csomagban található újdonságok egy kicsit futurisztikus irányba mozdítják el a 4. Battlefield epizódot. Lehetséges, hogy ezzel egy a Battlefield 2142-höz hasonló új rész bejelentésére készülnek?

Egyelőre nem tudni, ahogy a Final Stand pontos megjelenési dátuma sem ismert. Annyi bizonyos, hogy a prémium tagok 2 héttel korábban juthatnak hozzá az új csomaghoz, ha pedig valaki PC-n rendelkezik a tagsággal, akkor a tesztszervereken ki is próbálhatja majd az új kiegészítőt.

Azóta történt

Előzmények