2019. augusztus 22., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » PC rovat

Battlefield: Bad Company 2 - 2,6 GB méretű patch érkezik

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: VG247.com

A Battlefield 3 megjelenése előtt az Electronic Arts kiad egy tekintélyes méretű javítást, mellyel véglegesen kiveszik a DRM-et a játékból.

Hirdetés

Az Electronic Arts a mai nap folyamán kiad egy tekintélyes méretű, két és fél gigás patch-cset a Battlefield: Bad Company 2 című játékhoz, melyben elsősorban a stabilitási és teljesítmény problémákat orvosolják. A Steam felhasználók egy ideje már DRM nélkül élvezhetik a játékot, azonban az új patch telepítését követően a többiek is elbúcsúzhatnak a SecuROM-tól.

A készítők elmondása szerint azért lett ekkora méretű a patch, mert ez a játék megjelenése óta kijött javításokat egyben tartalmazza. Technikailag ugyan lehetséges lenne, hogy több, kisebb méretű adagban adják ki ezeket, de a DICE egyik embere, Mikael Kalms szerint ez még tovább késleltetné a patch megjelenését.

Így tehát még azok számára is, akik már az R10 verziószámú Klienssel rendelkeznek, ugyanúgy le kell tölteniük ezt a 2,6 GB adatot, mint azoknak, akik frissében telepítik fel a játékot. Az R11 795745 verziószámot viselő patch érkezésére a mai nap folyamán lehet számítani, a hibajavítások listáját pedig itt találjátok.

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.