Batman: Arkham Origins - Copperhead

A Warner Bros. Montreal kiadott egy új videót a készülő Batman: Arkham Origins című játékból, melyben egy újabb főgonoszt ismerhetünk meg. Copperhead először 1968-ban tűnt fel a DC univerzumban, akkor férfi karakterként, kígyókosztümben mutatkozott be. Az Arkham Origins-ben ezúttal nőként kel életre, aki egy fürge, akrobatikus mozgású bérgyilkos, éles karmokkal felszerelve.

A karakter motion capture animációjának megalkotásához nem kevesebb, mint három színészre volt szükség, amihez egy harcművészt, valamint a Cirque Du Soleil nevű cirkusz egyik akrobatáját is felkérték. Az eredmény magáért beszél: Copperhead mozgása lenyűgözőre sikeredett, Batmannek meg fog gyűlni vele a baja, ebben biztosak lehetünk. Íme a bemutatkozó videó:

A fejlesztők megemlítették, hogy elképzelhető lesz Batgirl megjelenése is, ám Robint ne várja senki, ugyanis a játék előzmény lesz, akkor még nem volt jelen a karakter. A Batman: Arkham Origins című játék megjelenése október 25-én várható PC-re, PlayStation 3-ra, Xbox360-ra és Wii U-ra.

Azóta történt

Előzmények