Back 4 Blood - Elérhető a decemberi frissítés

Az update többek között offline szóló kampányt, ünnepi tartalmat és más egyebet is tartalmaz.

A Warner Bros. Games és a Turtle Rock Studios jóvoltából megérkezett a Back 4 Blood INGYENES decemberi frissítése, amely többek között offline szóló kampánymódot, ünnepi tartalmakat, új kártyatípust, és számos más frissítést tartalmaz. A legújabb update révén a játékosok most már offline, egyedül is fejest ugorhatnak a kampányba, supply pontokat, achievementeket és egyéb megnyitható kiegészítőket szerezve. Minden itt szerzett fejlődés és egyéb átvihető az online kampányba, vagy áthozható onnan. A 2021 decemberi frissítés bevezeti a „Roving Merchants” mechanikát is: ezen adott ideig elérhető események olyan újdonságokat tartalmaznak, melyek Supply Pontokért szerezhetők meg.

A “34th Street” Roving Merchant révén a játékosok ünnepi karakter- és fegyverskineket, emblémákat, festéseket nyithatnak meg. Az ünnep-specifikus fejlődési útvonal Hollynak rénszarvas-agancsokat, Doc-nak mikulássapkát nyithat meg, melyek kiegészítik Fort Hope ünnepi dekorációit. Ezen felül a Roving kereskedőknél új típusú kártyák, úgynevezett „Burn” kártyák is megszerezhetők, melyeket a saferoomokban használva juthat a játékos ideiglenes effektekhez, úgymint instant gyógyítás, pénzboostolás, ellenállás bizonyos típusú sebzésekkel szemben, és így tovább.

Előzmények

  • Back 4 Blood beszámoló

    Megérkezett a Left 4 Dead fejlesztőinek legújabb játéka, amely visszatér a kezdetekhez és ismét a csoportos zombiirtást helyezi a középponba.