Az Xbox 360 és az Opel Magyarország meghív egy Tankcsapda koncertre!

A Microsoft és az Opel egy közös bulit rendez a Tankcsapdával kiegészülve, részletek az alább olvasható közleményben:

Tarts velünk és partnerünkkel az Opellel, hogy közösen ünnepeljük meg az Opel Magyarország 20. születésnapját!

Autóritkaságokkal, veterán autókkal, rengeteg konzolos játékkal és számos családi programmal várják a szervezők a látogatókat az Opel születésnapi rendezvényén!

A nap végén nem az autók, hanem a tankok fognak dübörögni, hiszen a Tankcsapda ad egész estés, élő koncertet.

Ha te is szeretnél eljönni, akkor nincs más dolgod, mint ellátogatni a legendak.com honlapra és regisztrálni magad az eseményre. Hozd el a haverokat vagy a családodat is!

Érdemes minél hamarabb jelentkezni, hiszen csak az első 500 regisztrált Xbox 360 rajongó tarthat velünk az esti koncertre!

A jelentkezés menete:

Ha a napközbeni programokon szeretnél résztvenni, kérjük regisztrálj a következő felületen: http://legendak.com/#program_reg1 a következő kód használatával: 110801 Ha az esti Tankcsapda koncertre (is) szeretnél eljönni, akkor a http://legendak.com/#koncert_reg oldalon tudsz regisztrálni a 982578 kóddal.

A regisztráció után emailben kapsz egy visszaigazolást és azt be kell mutatnod egy Opel márkakereskedésben, ahol cserébe átveheted a nyomtatott jegyeidet. A rendezvényre az így kapott jegyekkel tudsz bejutni. Egy regisztrációval több belépőt is lehet igényelni.

Minden további információ megtalálható a következő hivatkozáson: legendak.com

A rendezvény helyszíne és időpontja: Hungaroring, 2011 május 14. szombat

Várunk szeretettel mindenkit!

Az Xbox 360 csapat