Augusztusban érkezik a King's Bounty II

A PC-re és konzolokra érkező folytatásra egészen a nyár végéig kell várni.

A 1C Entertainment és a Koch Media bejelentette, hogy az egyedi körökre osztott taktikai szerepjátéksorozat, a King’s Bounty új része, a King’s Bounty II 2021. augusztus 24-én fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switch-re és PC-re. Az eredeti 2021 márciusára tervezett megjelenés annak érdekében lett módosítva, hogy a fejlesztők a lehető legjobb élményt nyújthassák a játékosoknak.

„Csapatként meg kellett hoznunk azt a nehéz döntést, hogy 2021 egy későbbi pontjára halasztjuk a King’s Bounty II megjelenését, hogy a csapatnak elég ideje legyen a lehető legjobb King’s Bounty élmény megalkotásához” – mondta Nikolay Baryshnikov, a 1C Entertainment CEO-ja.

„Jelenleg abban a fázisban vagyunk, hogy a játék kész van és játszható, de szükségünk van még egy kis időre a tesztelés, javítás és finomhangolás befejezéséhez, a megjelenés elhalasztása pedig értékes hónapokat biztosít a kiegyensúlyozási fázisra, amire szükségünk is van egy ilyen számunkra fontos projekthez, ambíciói, nyílt világa, komplex narratívája, valamint mély körökre osztott taktikai és RPG mechanikái megvalósításához – mondta Denis Maltzev, a King’s Bounty II producere.

„Látva a rajongók a projekt iránti szenvedélyét és szeretetét, rendkívül hálásak vagyunk minden támogatásért, és még egy kis türelmüket kérjük. Reméljük ez nem lesz egy hosszú csúszás és kérjük, mindenképp tartsák a szemüket a csatornáinkon minden a játékkal kapcsolatos hírért a megjelenéshez közeledve.”