Aszimmetrikus multiplayer játék lesz a Dragon Ball: The Breakers

Ezt senki nem látta jönni, érkezik a franchise egy nagyon különleges mellékága.

A BANDAI NAMCO Europe S.A.S. a minap bejelentette a DRAGON BALL: THE BREAKERS-t, egy új aszimmetrikus, online multiplayer játékot, amely PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch és PC platformokra érkezik 2022-ben. A játék kompatibilis lesz a PlayStation 5 és az Xbox Series X|S gépekkel is. PC-n elérhető lesz egy zárt bétateszt is, mellyel kapcsolatban részletek hamarosan várhatók.

A DRAGON BALL XENOVERSE univerzumban játszódó program lehetővé teszi, hogy a franchise egyik ikonikus riválisát, egy „Raidert”, vagy a hét, szupererővel nem rendelkező „Survivor” egyikét irányítsd. A Raidernek mindent elsöprő erejét kell használnia a „Survivorok” eliminálásához. Ezen átlagemberek egy temporális hasadékban rekedtek, ahol a tér és az idő is összekuszálódott, így össze kell dolgozniuk, hogy kitaszítsák a Raidert, és elmeneküljenek egy időgép használatával. A játékosok a térképen található eszközöket használhatják ehhez, miközben taktikus akciókkal igyekeznek elmenekülni.

zen felül a DRAGON BALL: THE BREAKERS képes hasznosítani a DRAGON BALL XENOVERSE 2 mentett állását. Ezzel kapcsolatos részletek a jövőben várhatók.   

Már alig várjuk, hogy a játékosok kipróbálhassák a Dragon Ball franchise ezen teljesen új játékát!”, mondta Ryosuke Hara, a játék producere a BANDAI NAMCO Entertainment Inc.-nél.

Rendkívül keményen dolgozunk a Dimps-csapatával, hogy egy teljesen új, szórakoztató, aszimmetrikus multiplayer élményt nyújtsunk, ami a lehető legszélesebb közönségnek szól, miközben egy gazdag és mély játékmenetet kínálunk fel. Reméljük hamarosan találkozhatunk veled is a zárt bétateszt során!”