Assassin's Creed: Valhalla - Kiszivárgott egy félórányi játékmenet videó

A gyenge minőségű felvétel nem reprezentálja a végső kiadást, így megtekintése csak saját felelősségre ajánlható a részünkről.

Frissítve:

Meglepő módon újabb gameplay videó szivárgott ki, ezúttal egy boss fight kerül a középpontba. Ezt is link formájában osztjuk meg, szintén csak saját felelősségre szabad megtekinteni.

Eredeti hír:

Hónapok óta pletykálták már, hogy hamarosan bemutatkozhat az új Assassin's Creed, amely a szóbeszédek szerint viking témát fog feldolgozni. Végül az Ubisoft áprilisban lerántotta a leplet a Valhalla című új epizódról, amelyrők eddig mindössze néhány képet és trailert láthattunk. Napokon belül indul az Ubisoft Forward online eseménye, amelyen minden bizonnyal a széria új részéből is láthatunk részleteket, azonban úgy tűnik, hogy valamilyen hiba csúszott a gépezetbe és kikerült az internetre a készülő alkotásból egy félórányi gameplay bemutató. Mivel a készítők folyamatosan töröltetik az anyagot, így aki kíváncsi rá, a forrásfile-t letöltve belenézhet a kiszivárgott anyagba a lenti képre kattintva.


Katt a képre a file letöltéséért!

Bár talán mondani sem kellene, de azért érdemes megemlíteni, hogy a fenti videó nem reprezentálja a végső kiadást, azonban kicsit talán betekintést nyújt abba, hogy milyen lesz a sorozat idei epizódja.