Assassin's Creed - az ókori Rómába vagy a Szovjetunióba megyünk?

A Ubisoft mindent megtesz, hogy az Assassin's Creed franchise-ból mindent kihozzon amit csak lehet. Az eredetileg csak amolyan mellékágnak szánt Brotherhood talán az eddigi legjobb epizód lett és eladásokban is felülmúlta elődeit. Nem csoda hát, hogy jövőre ismét visszatér a sorozat, ami már minden bizonnyal az Assassin's Creed 3 képében fog megtörténni.

Sok találgatás kelt már szárnyra, hogy hol játszódhat majd ez az epizód, korábban már a második világháborús időszak is előtérbe került, és a Ubisoft is úgy nyilatkozott, hogy aktívan vizsgálják a lehetőségeket. Legutóbb Geoffroy Sardin beszélt arról, hogy az Assassin's Creed nem csupán egy játék, ehhez a sorozathoz számos egyéb médium kapcsolódik, úgymint könyvek, képregények, filmek. Mindeközben felhívja arra is a figyelmet, hogy ha a képregényeket olvastuk, akkor tudhatjuk, hogy akár a Szovjetunióba vagy az ókori Rómába is ellátogathat az Assassin's Creed.

Az AC játékoknál fontos tényező, hogy milyen korban és milyen helyszínen játszódik a történet, ugyanis ez alapjaiban változtathatja meg a hangulatot, játékmenetet. Sajnos egyelőre még mindig nem derült, ki ezen két tényező egyike sem, de azt továbbra is megerősítették, hogy a lehetőségek száma igencsak bő.

Azóta történt

Előzmények