Apex Legends - Titanfall tartalmak jönnek

Az új szezonban a fejlesztők szerint tonnányi új extrát kapunk majd.

Azt már a kezdetek óta tudjuk, hogy a Titanfall sorozat két része és az Apex Legends azonos világban játszódik, többek között a fegyverek többsége is ismert volt már az óriásrobotos FPS-ből. A rajongók már hónapok óta találgatják, hogy mikor érkeznek a battle royale-ba robotos extrák, de eddig csak néhány, kétes szivárogtatást láthattunk (pl: Blisk képessége). Hamarosan azonban úgy tűnik, hogy mindez változik, ugyanis Ashley Reed és az Apex vezető rendezője Chad Grenier elmondták, hogy tonnányi új tartalom érkezik majd a 9. szezonban.

Ami a Titanfallban történik az egy háború, az Apex viszont a harcok után játszódik, lényegében azt megmutatva, hogy milyen az élet egy ilyen helyen. Megpróbáljuk integrálni a Titanfallt utóbbiba, hiszen nagyon is egy világ része mindkettő. - mondta Reed.

A következő, 9. szezonban tonnányi Titanfall tartalmat hozunk vissza a játékba ilyen vagy olyan módon. Mondtam már néhány embernek korábban, hogy ha Titanfall rajongó vagy, akkor várd meg a 9. szezont, mert rengetek király cucc érkezik - mondta Grenier