Akciófigyelő: Ingyen beszerezhető a The Escapists és a The Wolf Among Us (PC)

A héten ismét két játékot zsebelhetünk be az Epic Games Store-ból, azonban a jövő heti ajándékot egyelőre még a homály fedi.

Frissítve: Időközben kiderült, hogy nem véletlenül volt a nagy titkolózás, ugyanis december 12-től 12 napon keresztül napi egy ingyen játékot fogunk kapni az Epic Games Store-ban.

Eredeti hír:

Bár korábban számos ellenérvet hoztak fel ellene, egyre többen döntenek úgy, hogy használják az Epic Games Store-t, ami nyilván annak is köszönhető, hogy a cég ingyen játékokkal kedveskedik nekünk minden héten. Az év végéig tartó akciónak köszönhetően ezekben a napokban a The Escapists és meglepetésként a The Wolf Among Us című alkotásokat szerezhetjük meg térítésmentesen PC-re.

A játék korabeli előzetese

Az ingyen játékok begyűjtéséhez nem kell mást tenni, mint december 19-ig ellátogatni a programok oldalaira (The Escapists - The Wolf Among Us)  és az ott meglévő fiókkal belépve (Ingyenes a regisztráció) rányomni az adatlapon a GET gombra és befejezni a procedúrát. A következő héten valamilyen meglepetésre számíthatunk, ugyanis az Epic nem árulte el, hogy mi lesz a következő játék amit megkapunk.