2018. október 22., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » PC rovat

Akciófigyelő: Elindult a Steam Őszi vásár

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Steam

Ahogy minden évben, úgy az idei őszi leárazás idején is lehet számítani komolyabb engedményekre, úgyhogy elő a pénztárcákkal.

A PC-s játékosoknak minden bizonnyal nem kell bemutatni a Steam digitális áruházának az időszakos akcióit. Ahogy minden évben, úgy idén is megrendezésre kerül a Steam nagy őszi vására, amely időszak alatt a komolyabb játékok is megvásárolhatóak lesznek az eredeti ár töredékéért, így az érdeklődőknek érdemes előkészíteniük a pénztárcájukat.


Az ajánlatokért katt a képre!

Természetesen ahogy a korábbi időszakokban, úgy most is előfordulhatnak anomáliák, így ha valakinek nem jön be a Steam főoldala, az várjon türelmesen, minden bizonnyal nagyon sokan próbálnak meg egyszerre böngészni a játékok között. (Bár a start most úgy tűnik eléggé problémamentes volt)

Steam Őszi Vásár a tervek szerint egészen november 28-ig (19:00) tart majd, ez idő alatt érdemes lesz figyelni a Steam, valamint a SteamDB oldalát, hiszen minden bizonnyal a legtöbb érdeklődő megtalálja majd a neki megfelelő ajánlatot. Jó vásárlást mindenkinek!

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.